Kick off - före

Av nån anledning så känner jag mig så anti idag, anti allting. Vill bara vara hemma hela kvällen och helgen och koppla av, basta bada kanske och bara chilla. MEN ist, så måste jag åka upp och träffa chefen efter jobbet (vet inte vad han vill, typ ge mig ros eller ris för goda/dåliga insatser, vi får se haha) samt imorgon bitti dra ner till Göteborg för lite höst/vinter kickoff med jobbet. På schemat står lyxmiddag på Plaza Elite hotel, fotografering (för dem som inte gjorde det sist i London), åk tur i racing båtar, konferans samt lite valfritt chill på kvällen. Jag antar att dem flesta kommer dricka sig lite lulliga och ta sig ut på stan? Får se vad jag gör, kanske följer strömmen och gör detsamma. Annars har dem säkert någon mysig pool eller jacuzzi man kan koppla av i. Jag kommer ta med kamera verkar det som så uppdaterar med lite nya fräsha bilder efter helgen...


Sten

Sten är världens skönaste bilskole lärare, snubben är 66 år gammal och bitter som fan  på allt och alla, men han är en jävel på att lära ut på ett bra sätt att köra bil :)

All cred till dig Sten !

Glädje och trollskogar...

Idag känner jag mig uppåt, första dagen på jobbet och jag har faktiskt lyckas få in tre, TRE st hela affärer på 600 kr herregud. Såhär bra start på en dag har jag inte haft på två veckor eller ja , sen i slutet av juni. Jag är så sjukt trött på att jobba hemma , men när det går bra så inser man hur skönt man har det egentligen. Slänga in några affärer sen bara koppla av, sen slänga in några till - när saker o ting funkar så ere inget svårt.

I eftermiddag tänkte jag baka ihop en pizza till min kära sambo och hennes lilla syster som numera bor hos oss eftersom hon pluggar och det blir närmare att pendla. Fixar en kebabski pizza med lite skinka, tomater, ost etc på. Blev grymt gott sist iaf. Gick fan upp 3 - 4 kg under sommaren så detta får la bli det sista gott man äter på länge (ja säkert då??)

Förrövrigt så rullar bilen på riktigt bra, provkörde den i fredags efter jobbet en runda lite busigt sådär eftersom jag faktiskt inte får köra än :) En sån grej gör att man sätter sig och råpluggar en stund för att fixa körkortet ännu snabbare, och kort därefter baah åååhhh suckar djupt och inser hur dö trist det är med teori , its dead boring men man måste göra skiten.

Måste köpa ett nytt spel ! Folklore, ett nytt Ps3 spel (som inte släppts än) laddade jag ner demo på , va grymt mysigt och härlig atmosfär. Man sprang runt som i en trollskog och absorberade krafterna från alla badguys man hittade och kunde använda dem som magi-medhjälpare - soft beskrivning? Nåväl , det kan mycket väl tänkas bli det första PS3 spel jag införskaffar när det väl släpps.

Folklore that is !


image11

The Black Panther!

Nu är man bil ägare, det har jag aldrig varit förr det känns lite märkligt. Det är jag och stina som köpt en bil tillsammans, herregud det känns lite overkligt och jag som inte änns har mitt körkort än men det är en jävla morot att plugga hårt och klara av teoriprovet som är om drygt 3-4 veckor , sen ere bara att köra upp !

Hämta den igår torsdag efter jobbet i Örebro, snubben va jävligt less över att behöva sälja och har skött den pedantiskt så blir väl att vi hör av oss om ett tag och berättar att vi sköter om hans gamla pärla fint ;)

Det är en Volvo C30 2.0 Turbo Diesel 07a.
Största paketet Summum, i stort sett fullutrustad, läderklädsel, sänkt sportchassi, nice fälgar etc. Den går grymt bra va ute och körde lite igår och lär väl ta en tur idag med. Kommer inte bli billigt att ha bil , men det lär det förhoppningsvis vara värt ;)

Här kommer några smakprov på den svarta pantern :D

       


Simma down nah !

Gammal hederlig SNL humor, just sit back and enjoy the show !

http://youtube.com/watch?v=JNPWQfKT3TQ - Simmer down NAH !

Prylbög

Jag älskar prylar, jag älskar prylar nästan mer än livet själv, nej riktigt så illa är det kanske inte. Men jag älskar att läsa om nya prylar som kommer, jag älskar att pilla på mina egna prylar (hmm det lät lite weird? haha). För inte allt för längesedan köpte jag en ny telefon, egentligen onödigt men jag ville ha den, det va en riktigt vacker pryl Sony Ericsson W660i. Det va heller inte allt för längesedan jag köpte våran nuvarande Plasma 42 tum men nu har jag bestämt mig för att införskaffa en ny LCD Sharp 46 tum ist och byta ut den och slänga in den gamla plasman i sovrummet ist, extremt lyxigt om jag får säga det själv och soft.. Ser jag faktiskt fram emot, blir nog av till hösten/vintern. 

Har slutat att handla dyra kläder och siktar in mig på prylar ist, för jag älskar ju prylar det sa jag kanske?. Vann ju ett Playstation 3 från jobbet som jag haft mycket skoj med, har dock inte orkar lära mig hur allt funkar än med media servers etc etc, älskar skiten men orkar inte sätta mig ner och lära känna henne/honom ;). Hoppas bara det dyker upp fler och bättre spel snart, äger inga än förrutom en Blu-Ray film.... ah just det Blu Ray det e grymt, shit det e riiiktigt grymt det e verkligen framtiden redan här !

Grymt nyfiken på det nya True HD Surround formatet som kommer, inte läst mycket om det kan inte ett skit men det måste väl vara bättre än det äldre DTS, Dolby Digital etc.

Äsh , ska inte jiddra mer om prylar. Ska bara tillägga att på fredag hämtar vi bilen :)

              

Bilköp

Jag och min Sambo funderar på att köpa bil. Det kommer väl antagligen att bli så, om hon gör det själv eller om jag är med på ett hörn. Bilen e grym, bland det finaste bil man kan skaffa sig :) 250.000 typ... Ska man ta sig råd?


Back 2 work

Hej!

Det här är mitt första inlägg jag skriver. Jag tycker själv det är en ganska cool grej det här med bloggar, för man kan blogga om precis vad som helst, det kan vara änns egen dagbok som jag har märkt att dem flesta använder sin blogg till. Det går även bra att ha för att debattera med etc. Jag får se vad jag ska använda min till, jag tror inte jag kommer skriva så ofta men ibland sådär.

Just nu sitter jag hemma på mitt s.k "jobb". Säljare saker lite som en kundtjänst aka säljare. Ah, svårt att bestämma mig för vad jag är. Idag känns det hur som helst ganska tufft, har förlorat självförtroende att göra dem där affärerna som behövs, har inget flow, nothing, I can't do this anymore känns det som. Funderar på att söka ett nytt jobb, kanske något helt annat eller liknande? Kan åtminstone kolla runt vad det finns.

Förra veckan hade jag semester, sista veckan av fyra riktigt sköna semester veckor. Jag tänkte att jag slänger in en bild lite längre ner på sidan för att visa hur skön semester jag haft. Det som väntas nu är väl julen och nyår som i år blir långledigt för dem flesta. Blir antagligen två veckor ledigt för mig där, kan det bli mycket bättre? Förhoppningsvis har jag även körkortet klar tills dess, appropå körkort så håller jag på förfullt nu... Jag är säker på att jag har kortet inom 2-3 månader. Helt bombsäker t.o.m. Sen blir det kanske en bil, beroende på vad man har råd med, om man bytt jobb, står man ut med sitt nuvarande och kämpar på och visar att man egentligen är kung på det man gör? .. mjaaa...



Fuck, blev sjukt mycket jobbsnacka nu men jag lovar att det ska bli ändring i framtiden, får blogga om något mycket roligare.

ps. jag har ett ganska bra jobb egentligen, det e bara jag som är gnällig och bekväm ds.

Peace up!


RSS 2.0