En grön jul 2007

Skönt med jul, skönt med en massa ledighet och mat. Nu börjar lovet ta slut bara nyårsafton kvar som kommer firas antagligen i Motala dit jag och stina glider imorrn, ska ringa Patrik ikväll och stämma av lite mer först så får vi la se sen!Förrövrigt så fick jag riktigt fina kläder i julklapp av tomten, samt lite finsaker, väska och slipsar. Tror inte jag såg så nöjd ut, men det va jag :) Klart man är, det är man alltid faktiskt. Annars tror jag att dem flesta av klapparna jag gav blev folk nöjda med, verkade så. En jacka, våg, presentkort hit och dit etc etc... samt en stor feting tavla på mig och stina att hänga på väggen sen... bidde fint! Stinas syrra Elionor gav jag och stina ett Singstar spel till... mycket nöje... (lägger in lite bilder från jul afton och jul dagen)Blogg

Den här bloggen känns mer som en dagbok, så fortsätter väl på det spåret.
Vad kan man berätta om då? Ja, snart är det jul igen och jag har väl i stort sett handlat alla julklappar det känns soft. Det är mysigt med jul, mörker och tända ljus. Även om jag e ganska trött på all överkonsumsion egentligen.. så ah, det är en mysig tid på året.

Nu sitter man ju förresten och har lunch här på jobbet, 15e våningen mitt i Stockholm och ser över hela stan. Det e ganska mäkigt, men börjar vänja mig så e inte så imponerad längre. Det är inte direkt nån skyskrapa. Men jobbet rullar på riktigt bra nu och lönen börjar ju äntligen röra sig snabbt och stabilt uppåt!

Får se hur man ska göra med nyårsfirandet. Kanske fira i Motala eller hemma i Nykvarn/Stockholm? Vi får se, det e verkligen inget bestämt i dagsläget. Vill inte lägga för stort krut vid nyår , men något extra kan man göra.

Tack \Johan

RSS 2.0