förbannade jävla människor, jävla grönnfors!

Låg och kollade på Insider på TV3 i onsdags tror jag det var? Handlade om en grannfejd uppe i Norra Sverige, eller det är mer en fejd där en rom familj har terroriserat hela byggden i typ 20 års tid. Och nu gick dem helt förlångt och typ misshandlade ihjäl en snubbe. Dem intervjudande honom och liksom, äsh kan inte förklara men blev så jävla arg.. Man har ju fördomar om "sånna där" romer, sigenare eller vad man skall kalla dem och det blev inte bättre av programmet. Kanske va det vinklat, men det här familjen va helt  fucking störd i huvudet, hade krossat skallen med en yxa på sin granne, strypt honom, spottat på han, slängt sten på han..  helt sick. Nåja, dem är iaf åtalade nu och förhoppningsvis väntar det långa fängelsestraff om inte det jävla svenska rättväsentet e för snällt som vanligt...

... om det inte handlar om skattebrott förstås?

Workingplace

Sitter här och tittar ut och insåg att, ja, det är en ganska bra vy från 15e våningen ändo?
Men man kanske va mer imponerad för 1 år sen... är dock fortfarande trevligt.

Snart är det luncht.
Stroganoff! wuhuu!



Dagbok 2008-11-19

Vaknade trött. Borde ha duschat innan jag gick till jobbet pallade inte, åt en banan, drack lite juice, satte på mig kläderna, fräsha till mig och gick till tåget. Det var försenat i 2 minter, stod och frös. Tåget kom sedan och jag fick värma mig. Väl på jobbet så har det gått segt, dåligt. Till lunch hade man tjänat in 600 kr, kl är nu 13.36. Får se vad man orkar med under eftermiddag? Känner inte igen mig själv. På lunchen drog jag förresten i mig en kebabrulle med min vän Alex, kanske e det därför jag är så trött nu?

Sitter och ångrar att jag beställde tröjorna från mitt tidigare blogg inlägg.
Ikväll blir det nog lite Warhawk träning igen, vill bli bättre på flygningen!

Peace.
Ska fortsätta jobba.
\Johan

Crooks & Castles hysteri

Crooks & Castles hysteri på Caliroots! Kände mig tvungen att beställa 4 t-shirtar. Kände oxå för att beställa ett par nya jeans men det fanns tyvärr inte i rätt storlek, jaja, så det kan gååå. Förhoppningsvis finns dem vackra Edwin jeansen på nästa rea... mumma!

Peace!

Helg och helgstök

Tog en riktigt lugn helg den här gången efter förra party helgen i Motala. Fredags hemma kväll me lite mat, tv tittande och lördags tre rätters och vinterdäcksbyte. Och framförallt idag lite vinter städning och jag tycker det blev så bra med dem nya gardinerna att det behövde visas på bild här i min grymma blogg, tyvärr så syns inte mysigheten alls på bild med tanke på att min kamera e så fruktansvärt usel på mörka bilder... , men det får bli vad det blir :)




Lilla rumma , datorn + nyinköpt garderob



Hall + mys ljus precis vid ingång , blev finemang !



Köksbord



Världens skönaste sovrum med härlig belysining ;)


Värt

Kände mig lite off imorse så sket i att jobba, men sen fick jag lite dåligt samvete, behöver tjäna pengar så bestämde mig för att åka och satsa stenhårt så åkte in till jobbet och dominerade totalt på bara en halvdag, blev kung så att säga , med två affärer mer än den som sålde näst mest en ny snubbe från Göteborg. Man kan lätt säga att det va värt att åka och jobba idag, man får hålla fokuset uppe nu bara !..

svart homie i vita huset

Barack Obama för president i USA, historiskt första gången en svart kille blir vald till världens mäktigaste man. Har väl ingen betydelse hudfärg , men eftersom det e historiskt så blir det ju uppmärksammat.... Jag vet inte hur det kommer påverka mig men jag är övertygad om bättre än om den andra högervridna konservativa snubben vunnit.. jaja , time will tell..

Världen kanske blir en bättre plats nu då utan Bush ?

Mirrors Edge

Årets snyggat spel är svenskt!
Årets skönast spel musik är oxå svenskt, Lisa Miskovkys main theme Still Alive till Mirrors Edge.

Har precis plöjt igenom demot och är extremt imponerad och sugen! Fuck. Det blir trångt i Ps3an i höst , vilket spel ska få liras, vilken skiva ska få snurra :)





http://www.youtube.com/watch?v=TERyxFfMqDk


- Klicka på länken och njut !

Sackboys, Sackboys, Sackboys!




Ska små gossar i säcktyg rädda Playstation 3 den är här hösten? Många tror det, jag är dock tveksam. Imorrn släpps det iaf vad alla väntar på. Little Big Planet och jag måste oxå bygga banor! Sackboys fever !

Don't Mess with him ! Da Zohan

Typ höstens skönaste garv , Dont mess with the Zohan!
Zohan (Adam Sandler)  en sraelisk Terrorist bekämpare tröttnar på livet i mellan östern och att sprigan runt och bekämta terror fejkar sin egen död och drar till USA för att få jobba med sitt riktiga kall istället... frisör och styling!

Egentligen e jag inte stort fan av Adam Sandler men för en gångs skull gör han ett grymt bra jobb!!

Allt e bara jävligt crazy och skönt!
Höstens härligaste garv !



Bigger, better and more badass

Ah, Gears of War 2 är här eller åtminstone snart, släpps på fredag 7e Nov. Har spelat igenom hela första spelet eller iaf till sista bossen som jag faktiskt aldrig lyckats ro på! Helt otroligt , känns som jag borde krossa honom innan jag hoppar på del 2.. men äsh , skitsamma..  Gears of War va 2006 års helt klart bästa spel iaf i mina ögon. Har inte riktigt levt mig in i hypen kring 2an men kommer införskaffas - Var så säker!


Bigger, better and more badass !!
Its time to kill some Locus !!













Marcus Fenix is back !

RSS 2.0