kort och soft vecka, kort och soft helg - kanske

nu är det äntligen fredag. har haft en jävligt slapp vecka på jobbet, har gått oförskämt bra å det lilla jag orkat ringa. och ikväll drar jag ner till Älmhult ner till Patrik. Happ... har inget att säga :) Skönt med helg , uppdaterar bloggen med lite bilder en vacker dag...

peace \johan

Red Hot Babie!

Var inne och surfade runt lite på ginza.se och av en slump råkade jag se att red hot chili peppers precis har släppt sin LIVE Dvd från den senaste Stadium turnen.. mucho trevligt för jag var och såg den i December 2006, hade fått biljetter av Stina i 24 års pressent har jag för mig det var? Hm :) Ja iaf en nice konsert i Globen och som jag nu självklart har beställt hem på DVD..  :)

Ser jag fram emot att återuppleva!!

påsk, ps3 och snor

Trivs fint i lägenheten, trivs fint med att solen skiner nästan varje dag, kommer snart börja störa mig på Motala troligtvis. Nu till helgen antar jag det kommer bli en massa fylla och shit, men jag kommer hålla mig ifrån det, börjar bli riktigt dålig kännt mig krasslig sen igår och haft svårt att sova, det är min hals som spökar och om jag känner mig rätt bör jag ligga hemma riktigt snorig och jävlig redan imorrn.. Ska dra och handla halstabletter på lunchen nu iaf.

Känns kul att jag äntligen fått igång streaming från mitt playstation 3, mycket nice att kunna se film och musik, bilder streamat från datorn. Slipper jag bränna ut allting! Det va enklare än jag trodde. Samt Ps3an har gått varmt senaste dagarna, börjat lira Resident Evil 5 co op med Peter, riktigt guld spel, uselt som solo men grymt som duo.. hehe :) Kommer nog köra igenom det ganska fort, så grymt kul att man inte bör lägga ner handkontrollen.

Nu vare dags för en liten rast, drar i mig en banan och dricker lite te.
Peace \johan
- Chris + muterande afrikaner :)

RSS 2.0