lågkonjunktur i mitt bloggande

Varför har jag en blogg ? Det är väl ändo ingen som orkar följa en blogg som uppdateras högst 3-4 gånger i månaden. Kanske får skärpa mig eller lägga ner :)

Semestertider i norr

Ligger och vilar upp mig efter en lång hård dag i pisten. Livet i dem svenska fjällen e verkligen härligt. Har varit ute sen typ 10.00 tiden i morse oc kom precis in, det blir några timmar... en riktig semester att få vara ute i naturen, åka skidor och leva farligt hehe =) Har egna skidor och pjäxor i år, vet inte om det gjort mig till en bättre skidåkare men det har iaf gått bra att åka idag.

Bor i en as nice stuga med bastu, bubbelbad, tre våningar, stora sköna sänga o massa platt skärmar här och där. Det e lite längre till backen, men man får väl prioritera. Tror kanske dock att det e softare med stugan mitt i backen men jag vet inte, båda e nice som fan!! Vi är ett gäng, jag, christina och hennes familj. Man får väl ta en diskussion vart man vill bo nästa år. Nära till backen eller bäst boende?

Alla som får chansen att åka hit och njuta tycker jag ska ta den!
Ska ta en dusch nu!

Peace


Hej Då Michael Scofield

Prison Break går mot sitt slut, serien som jag följt sen 2005 eller om det är 2006, ingen aning men ett tag iaf =) Inne på sin fjärde och sista säsong, såg nyligen det sista avsnitten för den här delen av fjärdesäsongen, dvs avsnitt 17 och inom kort kommer dem 6 sista avsnitten visas i USA. Har hört rykten om början på Mars så drar det igång.. även dem på säsong 4. JA det är lite komplicerat det där =) Men det e iaf sad, so fucking sad att det nu är slut. Jag förstår iaf varför dem knyter ihop säcken nu det känns inte som det finns så mycket mer att berätta om Michael och hans upptåg mot The Company. Får hoppas på 6 riktigt coola sista avsnitt.. ! It will be fat !!!!!Vad ska ersätta Prison Break???

Bättring

Idag kan jag faktiskt ge SJ lite plus för en gångs skull, tåget stod på stationen INNAN jag kom dit. Herregud, behövde inte änns vänta en ända minut. Perfekt, fortsätt så! Dessutom va det en svinkall morgon så extra skönt att komma in.

Längtar efter stryk

Street Fighter IV - Samlar utgåva. Jag kan nog inte i ord beskriva hur mycket jag längtar efter det här spelet som släpps 20e Februari 2009. Steet Fighter serien är liksom min favoritserie all time och känslan när man spelade Street Fighter 2 nere på en leksaksaffär i Motala första gången en höstdag 1992 är oförglömlig. Nu alltså 17 år senare släpps del 4 i serien, det är på tiden.

Detta ingår i Ultimate Collector's Edition:

  • Originalspelet till antingen Xbox 360 eller Playstation 3
  • Actionfigurer: Klassiker som Ryu till den nya karaktären Crimson Viper (se bild nedan).
  • Bonusskiva med en Anime baserat på spelet, speciellt framtagen till spelets release, självklart i hd-upplösning.
  • Strategiguide samt information om de olika karaktärerna. Boken har samma visuella stil som spelet.
  • Tillgång till exklusivt nedladdningsbart material.


Crimson Viper , en av 4 helt nya karaktärer.I samband med realease släpps även en äkta arcade stick i snygg design för alla hardcore gamers som inte nöjer sig med den vanliga handkontrollen. Jag har aldrig varit så förtjust i sticks, så får se, ska man bli bäst så är det bevisat att det dock är en sådan man bör spela med.. Vi får se om jag köper :)For the hardcore

The Station Agent

Låg i sängen och strö zappade som vanligt igår kväll innan sängdags och råkade hitta en riktigt soft film på svt1. The Station Agent, va riktigt trött så hade tänkt somna men den va så bra så ville se klart den. Handlade om en liten kortväxt snubbe som ärvt ett stations hus efter sin ända polare dött, så han flyttade till det lilla huset där han träffade lite andra sköna personer men allt som han ville var att vara själv, en ensamvarg men till sist så släppte han in människorna som bodde jämte han in på livet  och fick då vänner för livet..  Inte direkt så spännande, men jävligt charmig och trevlig film. Man blir varm om hjärtat. I liked it, skönt med lite omväxling från alla action och äventyr och Buckhemier filmer :) 

Dagens Ris


Nr.1
Fortsätter mitt klagotema och slänger en känga idag på SJ som aldrig någonsin verkar kunna passa tågtider. Varför ska jag gå upp sktiitidgt för att sedan behöva sitta och vänta på tåget i 30 minuter. Det är SKANDAL!!


Nr.2
Till Sony Ericsson som gör världens sämsta mobiltelefoner (antagligen).

åååhhh

Skulle vilja ha en massa positiva saker att skriva om här, har bara kännt mig så nere sista tiden... men jag hoppas att det vänder, ska ha lite semester i fjällen om 1 vecka så det kanske kan få än på andra tankar.

Annars blev nyårsafton förstört pga av migrän, hela mitt s.k julledighet förstört pga av migrän nästa varje dag, lr iaf varannan. Det e fruktansvärt. Tror jag nämnt det här tidigare , känner mig som en fånge i min egen kropp.. its fucked up. Idag va det tillbaka, har iaf försökt jobba lite idag. Har några timmar kvar, även om man mår skit så ska ju mister plånbok fyllas.

Appropå fjällen ja. 1 vecka i en riktigt fin stuga med min Sambo stina och hennes familj. En trevlig tradition som vi underhåller oss med varje år. I like it... ALOT ! Plus att i år får man köra med eget material.

Trevlig dag


RSS 2.0