Darling

Miss her so much.
<3

Flytt färdig.

Jahapp då gick lasset i lördags. Kändes ju allt som en märklig dag det där, men nu bor man visst i motala igen hur som helst. I en liten 2a på 44 kvadrat på storgatan. Skulle behöva måla om i sovrummet, skulle vilja byta ut badkaret, skulle vilja byta golv i köket.. finns jävligt mycket att göra. Om jag bestämmer mig för att det här e stället jag vill bo en längre tid så kanske jag fixar upp allt sen, fast nu låter jag det vara för ett tag... får känna efter. Saknar oxå att ha en balkong..

Förrutom allt gnäll så är det hyffsat, helt okej, trevligt, ensamt. Ja.
Hoppas det blir bra iaf.

Oh iaaajjhh

Bra dag på jobbet... i ungefär 30 min då jag hann få in 800 spänn, sen åkte jag på ett migrän anfall, jippie! Försökte vila bort det på jobbet men det försvann aldrig så jag stack hem redan vid 11 tiden idag. Legat och sovit i några timmar nu igen men vaknade för 1 timme sen typ. Hållit på och packa ihop lite, fyra st kartonger färdiga. Fy fan vad konsigt det här börjar kännas?! jaja,,, det bästa är att vart man än flyttar lr vad man än gör så varar inget förevigt, man kan dra vidare, man kan komma tillbaka till Stockholm, man kan dra utomlands, man kan göra vad fan man vill... Men börjar få en riktigt fet seperationsångest får jag ovilligt erkänna. Nope ska gå ner till förrådet och kolla vad man hittar för skoj?

Drar in till Södertälje lite senare och äter något smarrigt ute på nån trevlig restaurang. Lönen igår så klart man ska kosta på sig nått nice. Fick ju fan skatteåterbäringen oxå, väldigt goda nyheter i år!

Ha det bra!

Senaste tiden...

Flytt till Motala på lördag - På gott och ont, ska bli trevligt med Motala nu till vår och sommar, lite "ny-gammal" miljö, lägenhet och jobb fixat, blir säljcoach även i Motala så det känns soft. Men allting börjar bli bättre i Stockholm och då menar jag jobbet, börjar trivas bra på Stockholmskontoret, men men.. jag kan alltid återvända :) Sambon, Christina flickan min kommer jag oxå träffa ofta hoppas jag även i framtiden då jag kommer fortsätta vissa veckor jobba i Stockholm - Är tanken iaf!! Hejja Hejja på en bra sommar!!!

Fucked up bromsar på bilen - Tyvärr så kommer jag inte hinna byta bromsbeläggen på bilen innan flytten. Så får ta det nån gång i Motala. Börjar luta mer och mer åt att lämna in skiten på verkstad, får hitta nån billig jävel.

Våren är snart här! - Jag älskar det!!

Lunch - Kl är 11.48 i detta nu och ska på lunch! Satan va det kurrar i magen.


En bra dag

Ligger här och glor på Rambo 2 på TV4 plus .. lite smårund om magen efter några pizzor man svalt tidigare på kvällen och ont i tummen efter all Street Fighter 4 spelande. Nej, men det e skönt iaf här i soffan. Väntar på att Stina ska ringa så jag kan åka in o hämta henne och sedan ta mig i säng... e riktigt trött.

En lugn och skön lördag.

RSS 2.0