Suprise!

Med riktigt dåligt med sömn inatt kände jag mig inte i bra form för jobbet imorse, men nu med 20 min kvar innan lunch visade sig bli en av dem bästa dagar på länge. Så, det blir inte alltid som man tror! Nu ska jag strax dra iväg och äta lite välbehövd tai/kina buffe.. :) Hungrig!

Party Hard!

Nej det blidde visst ganska mycket fest i helgen ändo. Började med en öl på After Work på Texas ,det va sjukt nice, 49 spänn och en nice buffe + öl. Kan inte bli bättre, kommer hänga där fler fredagar i sommar det kan jag garantera! Sen blev det lite spontant party hos Guldfisken Rydis riktigt soft kväll eh, ja lite trist ute på vätternmagasinet bara.. va bara 50 plus folk där :) Men fritt inträde och lite vin iaf. Sen gårdagens fest hos mig med utgång på Harrys blev riktigt lyckat! Nice folk, christina på besök och ny/gamla vänner. Sooooft !!  Kvällens höjd punkt när Rydis lyfter mig.. hade nästan glömt, fan va skoj att se det kortet idag! hahaha!!!en helg att längta till..

Katastrof så segt det varit på jobbet denna veckan, katastrof. Knappt änns värt att gå upp på morgonen känns det som. Men bara att bita ihop, vila upp sig och ta nya tag nästa vecka då är det är en kortis å bara 3 arbetsdagar. Yeah! Men det löser sig alltid :) Nu slutar jag om 2 timmar. Ska bli chill helg med lite besök från Norr , Christina dyker upp sen vet jag inte heller om min kusin skulle komma ikväll med sin tjej? Det tror jag inte, men hade varit skoj.  Blir även att prova på nya Texas Steakhouse (föredetta Hugo) efter jobbet. Hoppas på en smakupplevelse av sällan skådat slag :) Grillat är godast ffs!!

Om man e välkommen dit så vankas det troligtvis lite party på Lördag.  Och blir det inget deppar jag inte över det, skulle vara skönt att ta det chill denna helg :)

Hoppas på att kläderna dyker upp idag me, fått mail om att sakerna har skickats iaf. Men mest troligt e nog att dem finns på posten på måndag. Tror det kommer bli succe :D

Music lovers

Spotify, en svensk tjänst, ett svenskt program.
Laglig musik, gratis! Betala om du vill slippa reklam.

Perfekt! Hejja Sverige, Hejja Spotify!!

Caliroots Rea

Eftersom jag hade en hemsk dag på jobbet så roade jag mig med att beställa lite kläder istället, mellan affärerna, så några kronor drog jag iaf in :) Efter jobbet väntas det troligtvis lite grilla hos Pete. Btw. Tack Dennis som tipsade om rean :) Perfekt. 8 st plagg, 2200 kr. Känns stabilt.
   
  


Movietime!

Yes-Man , jävligt nice feel good film som man bara myser av att se! Kan rekomenderas dem sega söndagskvällarna när man har ångest över att jobba, dra på Jim Carrey när han e som skönast :) Helt klart nice film !!

Wolverine, Rå action, såg den på bio förra lördagen med några polare, hade inga direkta förväntningar, man fick va man ville se. blod, svett och faktiskt några tårar. Som sagt, rå action med hör och häpna lite drama :) Oxå riktigt nice film !!

Game Of Death,  Vet inte om det var Bruce Lee's sista film? Jag slängde iaf in den i mitt ps3 igår och halv sov, va säkert en grym film på 70 talet men för mig va den mest ett sömnpiller, va dock kul att se alla fula kläder och usla dubbning :)


  

Hank , my lord !

Jag har ganska svårt för att följa nya serier och det tar alltid ett bra tag innan jag snappar upp om något e bra och om det faller mig i smaken. Var samma sak med Prison Break från början, tog nästan halva första säsongen innan jag orkade engagera mig o sen blev man fast - Som nu är inne på sista säsongen. En annan serie som precis börjat som vad jag vet är inne på Säsong 2 är den ur sköna serien Californication. Där e jag iofs oxå jävligt sent ute men ja, bättre sent än aldrig säger man väl? Handlar iaf om en halvt alkoliserad författare som mot sin vilja ungefär får flytta till Californien med sin familj, men som typ splittrats upp och han kör ungkarls knulla runt stuket me världens alla snygga kvinnor ungefär... Men det e egentligen inte det som e charmen i serien, utan mer atmosfären och så skön livssyn folk har :) Äsh, den e nice och jag ska köpa säsong 2 när den släpps i Augusti !!
- Hank ! skönast i stan...

RSS 2.0