The Darkness

Älskar faktiskt när vi går mot mörkare tider, det är jävligt chill att bara koppla av hemma i sin lägenhet med lite god mat, nån soft film på TVn och trevligt sällskap av nära och kära ! Jag har en känsla av att den här hösten och vintern kommer bestå av jävligt lite festande och väldigt mycket avkoppling. Framförallt nu när svärfar köpt ett utomhus spa bad.

Låg och chillade i det i helgen. Kallt i luften, varmt i vattnet, bubblor på ryggen och hållare på drinkar om man så vill. Kan int bli bättre. Men man orkar bara med 1-2 timmar, annars blir man helt mör i kroppen =) Lite som bastu, men mer utdraget. Softigt.

Tänkte slänga in lite bilder här som jag tog med Stina digitalkamera, ganska suddiga och dåliga men va fan jag måste ju fylla varje blogg med nån/några sorts bilder? Dessutom har vi en väldigt chillad lägenhet som jag trivs i framförallt på vintern!

       


Fucking dator haveri

Igår brakade min dator ihop, inte totalt men nästan. Det går fortfarande att komma in i Windows, men extremt långsamt ungefär som hårddisken har ett tjockt lager sirap inom sig, mellan skivorna. Det går knappt att navigera och jag har provat allt som Acer (tillverkar supporten) bett mig om, men ingenting av det jag gjort har saker och ting bättre... Tyvärr har jag heller ingen garanti på datorn, haft den 13 mån och garantin va på 12 mån så im screwed, gratulerar! Yeeaaaahhhh... !!

Har nu lagt ut en annons på tradera, där jag försöker locka någon att köpa den. Asså, datorn är bra och prestandan är det inget fel på. Men jag kommer aldrig mer köpa en Acer dator, never ever again! Man lär sig av sina misstag att billigt är inte alltid bra haha. Klicka gärna på länken här och lägg ett bud -

http://www.tradera.com/Acer_Aspire_Barbar_liten_varsting-auktion-51036224

Pengarna kommer användas att finansera ett nytt datorköp,

Nya Datorn , se här bredvid !

image27


Ken Ring, Äntligen Hemma !

Shit det var längesedan jag hörde såhär bra svensk hiphop tidigare. Det skulle vara Mange Schmidt då men det är inte i närheten så grymt som Ken Rings senaste platta. Riktigt sköna beats och underbar text. Han sjunger lite om hur hiphopen är nuförtiden, lite om tiden i fängelset och missbruk, kriminalitet. En hel del texter om politik osv, det är sköna med sorgliga berättelser. Tycker iaf Ken är värd all cred och kommer lyssna sönder skivan i höst.

Verkar som den där Ken är på rätt spår igen, lycka till !

Stockholm Ghetto yeah hah !


image26

RSS 2.0