old boy

Idag fyller jag 25 år. Jag ger mig själv ett grattis! Idag kommer jag nog inte fira något blev mer igår med tårta, kladdkaka och lite pressenter. Fick av Christina pressenkort på SPA  där jag ska få lite massage och avkoppling ser jag fram emot samt av svärföräldrarna ett pressentkort på 500 kr på H&M , passar perfekt behövs alltid nya kläder. Samt av far min hela 15 körlektioner som va väldigt fin pressent!

Jag är nöjd, känner mig inte gammal men jag tycker det e jobbigt att bli äldre. Får hoppas att det för mer positivt än negativt med sig :)

Kent - Ingenting

I Hagnestahill blinkar TV-ljusen
Jag gör vad jag kan
Drömmer mig bort
I Hagnestahill
Bland dem identiska husen
Rycker vi till
Reklamen avbryts för sport


Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
Men ingenting
Ja, ingenting


Dem jävlarna tog oss en efter en
Dem ljög och bedrog oss med sanningen
Dem jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
Min förlorade värld


Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
Som att vara beväpnad
Och under belägring
Kan jag skjuta dig ut


Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
Men ingenting
Ja, ingenting


Dem jävlarna tog oss en efter en
Dem ljög och bedrog oss med sanningen
Dem jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
Min förlorade värld


Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
Men ingenting
Ja, ingenting


Dem jävlarna tog oss en efter en
Dem ljög och bedrog oss med sanningen
Dem jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
Min förlorade värld

Prison Break tillbaka med säsong 3

Första avsnittet gluttade jag igenom på lunchen och det va såklart spännande och trevligt, känner på mig att säsong tre kommer bli lika grym som dem tidigare två. Varje tisdag finns det nya avsnitt att ladda ner, yeeahhaaa!!image25

VANN PÅ LOTTO !!!!

WAAAAAAAAAAAHHH Är det sant jag har äntligen vunnit på Lotto...
..... 214 kr..... Gratulerar :D

Round one - goes online !!

Tekken 5 goes online via Playstation Network, funktionen har funnits ute i USA ganska länge och dyker snart upp i Europa. Slåss online i detta grymma lir kommer bli något utöver det vanliga, iofs kommer jag få storstryk av alla hardcore gamers men en och annan rond kanske man rår hem.. :D kommer bli kul !

För att inte tala om Street Fighter HD senare i höst, shiiiiiit jag längtar!!


image23

Tekken 5 , två nya karaktärer


image24

Strett Fighter Ken - Oh , my old lad !

hej stina !

image22
Nyårsafton 2006. Christina till vänster och en Johan till höger, lagom berusade och glada?! Firade på ett unket ställe i centrala Stockholm. Nja, jag tänkte bara säga att jag hoppas få fira många nyårsaftnar (säger man så?) med denna kvinna, min sambo och flicka.

Imorgon åker vi till Motala för att ha en festlig helg (sista stugfesten får året? hehe)


Kickoffen Göteborg 2007 !!

Ok Ok. Nu så, nu har man hunnit samla sig några dagar efter den hektiska helgen som jag och mina ungefär 25-30 andra jobbarkompisar spenderade tillsammans i Göteborg - Sveriges vackra framsida. Hektiskt va det verkligen!

Tog tåget ner på lördag morgon tillsammans med chefen. Åt lunch ihop på tåget, en riktigt god lunch för att vara bisto på ett tåg dvs lasagne - bröd - mineral vatten , intressant right ! Kom fram runt 13.30 tiden drog till hotellet och checkade in , alla andra hade redan kommit fram och gjort sig hemma där eller vad man ska säga. Rummet va riktigt fint, fräsht hotell.

Började med att samlas i hotellets vinkällare, dem hade som en konferanslokal där vi samlades som sagt och mest snackade skit, snacka om hur bra det går för företaget, hur många försäljningsrekord vi har slått jämnfört med andra bolag i samma branch som oss osv. Samt kanske presenterade det viktigaste - höstens säljtävlning som består av en lååång weekned i en av Europas vackraste städer , Bulgariens huvudstad - Budapest! Väldigt fint verkar det vara, bra drag, billig shopping etc. Blir i slutet av Nov för dem säljare som når målet , ska göra mit bästa för att hänga på !

Begav sig efter det till Göteborgskontoret där vi hade lite invigning av dem nya lokalerna, drack lite skumpa och åt frallor hehe. Dem hade fått ihop ett nice kontor, såg bra ut men jag e övertygad om att när vi öppnar i Stockholm kommer det bli grymmare , on top of the world, top class !

Sen hände väl dagens höjdpunkt då vi åkte RIP båtar , det e liksom grymt snabba och lätta båtar, plastbåtar med luft på sidorna eller hur jag ska beskriva, går i toppfart 40 knopp ungefär 70-80 km i tim - låter nog inte så mycket men ute på havet där vi åkte runt i dessa fartmonster så e känns det jäääävligt fort , tyvärr va vädret lite dåligt och väldigt stora vågar så han våga bara ligga irunt 30 haha men det kändes i hela kroppen, mage och rygg men det va en cool upplevelse !!!

Kvällen avslutades med god mat, show samt lite utgång i Göteborgs nattliv! Några gick dit, andra hit etc etc va ingen direkt ordning men det va nice trevlig kväll och skön morgon dagen efter med den godaste frukost buffe jag någonsin stoppat i mig ! Det är underbart att bo på hotell , I like it veeery much!

        
       

RSS 2.0