Hat i juletider

Jag hatar Internet Explorer, jag hatar att msn messenger ska bli sämre i varje ny version, jag hatar egentligen Vista som fan! Fy fan Microsoft , jag hatar er! :) Blir lite för mycket hat nu, men börjar bli riktigt irriterad på att saker och ting aldrig kan flyta smidigt.

Blir det en Mac nästa gång?

God Jul Stockholm

Lite bilder från ett juligt Stockholm såhär två dagar före julafton.. Här ska shoppas!
Bilderna är självklart tagna med min nya telefon,,, som visst tar ganska ok bilder :)


  

Otålig

Klarade inte av att vänta på SE T700 utan skaffade mig en W902 idag istället. Finns ju inget besked när T700 släpps kan ju dra in på feb, mars om det vill sig illa så, nej palla vänta. Dessutom är W902 en riktigt grym nalle. Jag kommer säkert bli mucho nöjd!




5 Megapixel kamera
8 GB minne
Turbo 3G
Grymt ljud, Walkman
+ annat gott , kan inte bli fel :)

Lugn och skön helg !!

Fredag,
jobbet rullade på bra, haft en riktig skön vecka utan chefen på plats och presterat riktigt bra. skönt dock att ta helg. Stina hade gjort skit god mat , kykling , klyft potatis o massa goda såser etc. Iofs jag hade hjälpt till lite med kyklingen men det va inte mycket =) Riktigt gott iaf. Mätt och belåten slängde vi oss i soffan och kollade på Idol Finalen mellan Kevin och Alice. Vi röstade självklart på Alice för hon e bäst... men det blev Kevin som vann, han e me bra!

Lördag,
Så jävla skönt att vakna upp utvilad för en gångs skull!
Hela dagen va vi barnvakt åt vårat gudbarn William och hans äldre bror Philip. Gled in till Södertälje där det va massa tomtar o jul stök i stan. Det e trevligt med jule tider att det inte e så mycket snö bara :/. Blev dock inte så mycket shoppade mest mat o strosande. På kvällen drog vi en förvånadsvärt dålig uppföljare i form av Narnia Prince Caspian. Hade väl inte förväntat mig något storartat. Tycker filmen började skit bra men det blev bara för mycket mot slutet...

Söndag,
Sina har varit på jul shopping hela dagen men jag avstod. Så har tvättat min och hennes bil istället, samt lagat lite mat inför nästa vecka. Blev 3,5 matlåda... perfekt! Bra nu i fattiga tider :) Sen krossade jag Dennis i Warhawk hehe... =) nej då, men vi körde mest tillsammans. Riktigt guld lir det där Warhawk... skit skoj !!!  Nu ere dags att dra ut till skogen o äta lite pastagratäng med Stinas o hennes föräldrar har ju faktiskt ganska tom mage..

Hörs!!


Äntligen!

Tycker kanske inte att filmen är ett mästerverk, men fan det e klart 2008 års topp 3 iaf! Batman the dark knight. Såg den på bio i somras och nu på lunchen var jag iväg och köpte den på blu-ray! Det blir filmkväll... IKVÄLL ! Will be good good!
Bildkvaliten och ljudet ska tydligen vara helt grymt på BD utgåven.. vi får väl se senare :)




Nattens riddare :)

Coldplay till Sverige i sommar!

Läste att Coldplay planerar att göra en ny spelning i Sverige och den sker på Stadion Stockholm i sommar. På torsdag släpps biljetterna, imorrn eller nästa torsdag är dock frågan? Deras konsert i September va helt fantastisk så får jag bara tag på en biljett så ... ska jag fan se dem igen :)



sommar + coldplay = längta !

Snart tillgänglig igen

Har varit utan min mobil och abonnemang sen 2-3 veckor tillbaka. Så har suttit och väntat på att jag skall få mitt nya sim kort från Telia. Hade självklart skaffat det tidigare om det inte varit så att jobbet ordnat ett super billigt abonnemang åt mig och alla vet ju hur sega Telia är på att få saker gjorda :) Men på måndag den 15e är porteringen iaf färdig och abonnemanget öppet för att använda.

Behöver oxå en ny mobiltelefon. Lutar åt den Sony Ericsson T700i. Liten, tunn, extremt lätt, snygg och bra kamera, snabbare 3G än vanligt osv. Dessutom till ett ruskigt bra pris. Frågan är om jag skall ordna den från katching eller från jobbet? Finns tyvärr inget pris på den helt än, men verkar hamn på runt 2200.



Snygg!!!!

Bra att jag tog förnuftet till fånga

Mådde uselt igår, förbannade migrän!
Va nära på att skita i att jobba idag och vända hem när jag kom till Stockholm Central i morsse, ser ju knappt nått. Men glad att jag stanna , hade gått miste om nästan 2000 svenska härliga kronor. Ah, det är dem här små sega dagarna jag alltid gör bäst ifrån mig!

Spel fredag

Christina hade stuckit iväg på kryssning med sina tjejpolare , tycker det e helt okej att man åker iväg utan sin sambo ibland för att roa sig så hoppas hon fick en trevlig kryssning, ska hämta henne snart. Men då... blev ju jag kvar ensam hemma så jag tog och bjöd över Mickael en gammal jobbarkompis (slutade iofs för bara nån vecka sen) men vi har haft kontakt efteråt. Han e en riktig spelnörd som jag så vi satt och lirade Resistance 2 hela kvällen, Co:op , deathmatch, team deathmatch.. Så sinnesjukt roligt , döda döda... och ja, bli dödad själv =) Tror jag kom typ sist i var ända match. Fast man måste inte vinna för att ha roligt hehe. Trevlig kväll även om jag saknade närhet när jag sen krypte till kojs, fick sysselsätta mig med en film och äggmacka frammåt natten istället.

Känns iaf skönt att vakna upp idag lördag helt nykter och inga bakissmäll känslor. Kanske man kan fungera som en vanliga människa den här helgen. Fast jag är inte helt nöjd ändo, för la märke till att det mystiskt har dragits 1070 kr från mitt konto... jag kollade upp det, visade sig vara från Stockholms Taxi och det drogs i förr går, me njag åkte inte med dem förrens 2 veckor sen. Dessutom så e jag säker på att jag drog med mitt andra kort, fast måste ha provat båda så verkar h blivit dubbel faktuerad för den taxiresan, ska jag fan kolla upp på måndag!!




Man VS Aliens (ovanlig story va?)

RSS 2.0