Hemmabio när den e som bäst!

Appropå Göteborg. Den var inte bara pga av att jag och stina skulle umgås som vi åkte dit, utan även att träffa en gammal kollega och vän Sammy. Vi tog några öl, gick på restaurang men framförallt så fick vi se hans hemmabio rum som han byggt upp i källaren. Riktigt häftigt må jag säga det är ju sån hemma underhållning man ska ha. Sätta upp en fet skärm på väggen, hänga upp en projektor i taket... lägg till 5-6 riktiga feta högtalare me trevlig sub sen e det kirrat.. :) Man kanske ska ordna ett vettigt rum först, gärna så mörkt som möjligt! Jag kommer helt bombsäkert garanterat göra samma lösning när jag köper hus! You can count on that mister!!Sit back and enjoy the show !

Nya Lamborghini Reventon

Den kommer bara att tillverkas i 20 exemplar och på prislappen står det 7 miljoner.
Samtliga är redan sålda!

Nöjd

X  Riktigt nöjd me den trevliga Göteborgsresan jag och stina gjorde i helgen, trevligt, billigt och gott =)
X  Super nöjd att våran TV nu äntligen inte strular, dem lyckades fixa den, Halleluja för FULL HD !!
X  Otroligt nöjd med nya datorn , snabb, grym, grymma högtalare, fantastisk skärm, fett grafikkort och bara allmänt bäst!
X  Nöjd med att jag gått ner lite i vikt :)
X  Nöjd med att det går ganska bra på jobbet numera , det e mycket kostnader just nu som skall betalas.
---
X  inte riktigt lika nöjd me att det inte går att finna några vettiga höstkläder åt mig.. suck

Det är en mysig tid

Sitter och nynnar på låten från "tomte verkstaden" den som brukar börja Kalle Ankas jul varje julafton. Låten har satt sig på min hjärna , är det för det e kallt ute och dem antagligen redan nu börjar med julskyltning? Vettifan :) Men på onsdag är det bara tre månader kvar, sen står han där igen med mulen röd i stugan !
Citerar Peter Haber från filmen "tomten e far till alla barnen"
- Dö för helvete tomte jäääävel..

köptorsk

alltid när jag glider på stan och det står säljare antingen för telecom eller olika välgörenhets organistationer så går dem på mig. ska kränga saker och jag e som alltid dålig på att säga nej, skänker redan pengar till rädda barnen t.ex. så idag så va naturskyddsföreningen på mig ,, hm , nej jag pallar inte mer , nu får det va nog :D

tänker sluta vara köptorsk!

"Jag mår illa. Så jävla bra var det"

Yeah. Såhär dagen efter så får jag instämma med journalisten som gav Coldplays konsert 5 av 5 i betyg, sjukt bra var det, jag är mycket nöjd. Efter mycket väntan så kom dem äntligen upp på scenen och gjorde troligtvis ingen besviken!

Coldplay e väl i dagsläget ett av världens största och mest populära band så borde kanske inte vara förvånad :)
På återseende!

"Helt störtjävla bra, Coldplay"

Om några timmar sitter jag i Globen och avnjuter Coldplays andra Sverige konsert , dem spela igår oxå så idag avslutar dem besöket. Ska bli riktigt trevligt , läste en recension i City Stockholm och dem gav den 5 plus , strålande , det båda sjukt gott inför kvällen!

Jag citerar -
"När ett tjockt självlysande konfettiregn aldrig vill sluta ösa ner vänder det sig i magen på mig.
Jag mår illa. Så jävla bra är det. "

Hemma underhållning

Det är aldrig fel att ligga nedstoppad i en varm säng med lite underhållning på tvn , det är ungefär då man mår som bäst, bara nästan :) Så har tagit och beställt lite nytt smått och gott under den mörka hösten hehe.

Crysis PC,
Ska tydligen vara extremt trevligt FPS lir och systemkrävande så då får man verkligen se vad den nya dator kommer gå för!

Anchorman DVD,
Aldrig sett , måste se, skall tydligen vara sjukt rolig!

Prison Break Säsong 3 Box,
Ja den självklara fortsättningen på säsong 2, vore konstigt om jag inte äger den oxå :) Har heller inte sett hela den tidigare och i November börjar nya säsongen så då vill man ha sett allt!


   

Wanted

Då var man på bio igen då. Alltid lika trevligt måste jag säga, även om filmen är bra eller inte tycker jag ett bio besök alltid är underhållande. Så i fredags bestämde jag och christina oss för att svulla lite indiskt och gå på bio. Det blev den nya filmen Wanted så jag va faktiskt på Sverige premiären, häftigt som fan.. ehmm...

Bra film , snygga effekter, lite halvdålig story - men eftersom det va på bio så va dem coola action scenerna tillräkligt för att få ut nått av den. Lagom lång och sådär, hyffsat värt att lägga 95 kr på (lr i mitt fall en bio check)..

Angelina Jolie spelar en av huvudrollerna..  :)

Betyg: 3 av 5

prylar åt nördar

Tog och beställde en ny datorn idag.
Yapp. Kraftpaket inför framtidens nya spel, program och HD material :) Orkar inte gå in på exakt vad den innehåller, men mycket smaskens är det.

Här har vi iaf den nya skärmen som skall få mina ögon att blöda

Helg i Motala

Stack ner till Motala efter jobbet i fredags med Stina. På fredagen hann man inte med så mycket förrutom lite tv tittande hos mor och sömn. Vaknade hyffsat utvilad, åt lite nyttifrukost och begav sig in till stora metropolen Motala. Gled runt , träffa Patrik och Emelie , mot bolaget, mot Mattias för fest där det va runt 25 pers , live musik och massa god mat. Det va tänkt att vara kräftskiva men jag diggar inte sånt så hade tagit lite take away från en Tai Restaurang, mucho godare. Asså, det va en riktigt soft fest, trevliga människor och inte allt för mycket fylla.. jag va faktiskt (kryss i taket) den mest nyktra (minst fulla kanske är rätt ord).. hehe :D. Blev senare lite bråk så Mattias slängde ut alla , så folket hamna på Harrys förrutom jag, jimmy och Carro som stanna kvar och basta och bada lite ist (skit kallt).. Christina har jag inte nämnt, men hon låg däckad mestadels :). Söndagen bestod av lite illamående , frukost på Ströget samt kvällsmat på Olearys.. Slängde i mig en sallad så blev inte för tungt :)

Ahapp. Trevligt att hälsa på lite ibland, speciellt att träffa alla vänner, lr dem som orkade umgås åtminstone :). Får se när det blir Motala igen men kanske nån gång i Oktober?

4 hemska timmar

Aight. Då hade man precis svalt lite lunch och inväntar startskotten för veckans segaste pass, dem sista 4 timmarna på fredagen. Det är terror , visst , det är skönt att veta att man får två st extremt korta dagar ledigt innan måndagen åter gryr - Fast det är ändo terror :)

Prison Break uppdatering

Har legat och sett dem 4 första avsnitten nu och den e fortfarande lika bra som jag minns den. Självklart är det inte lika kul att se eftersom jag vet ungefär vad som skall hända, men det är ändo spännande :) För dem som inte sett , så rekomenderar jag varmt att köpa DVD boxarna !

Prison Braek

Brukar aldrig orka med att följa tvserier alls, det tar för lång tid, svårt att hinna med och hänga me i storyn, men Prison Break e helt enkelt den bästa serie sen The Pretender i början av 90-talet :) Har sett hela säsong 1, säsong 2 och halva säsong 3 på TV , men har tyvärr missat andra halvan av säsong 3 och säsong 4 har redan börjat i USA. Känner att jag glömt för mycket för att kunna börja se nu igen så va och köpt hela säsong 1 på DVD box idag, så bara att börja se från början igen. Sen finns redan säsong 2 ute och säsong 3 släpps på 23e Sep i Sverige. Verkar bli en Prison Break höst..

Hoppas jag tycker serien e lika bra nu som för 1-2 år sedan... :)

Michael på bild med sin dödsdömde bror...

Stena Line Germanica

Inför höst-säsongen så åkte vi på kick off från Göteborg till Kiel i Tyskland me lite båt. Där vi åt massa god mat, träffa gamla kollegor, tagga varandra att sälja bättre etc etc. Blev mycket fest, fylla och en del shopping. Förrutom vi från jobbet så  va det ganska dåligt me folk på den stora båten.. på nattklubben va vi nästan helt ensamma.

Det va dock helt ok ändo, helt ok.

Ett skepp kommer lastas med fulla säljare

RSS 2.0