Svammel från en trött själ

Idag har jag precis som vanligt haft en ganska seg dag på jobbet, men efter 5 år i det här yrket så är man van, man tjänar ju trotsallt pengar och med ett jävla lägnhetslån och billån så är jag tvungen att härda ut och jobba på! Men det är ok, för imorrn får vi en ny kollega ska bli trevligt. En tjej för en gångs skull. Ska verkligen bli trevligt med lite ny energi här på kontoret! Slutar om 50 min då ska jag hem och...

...Kolla på Sony's presskonferans från gamescom spelmässan i Köln, Tyskland som börjar 17.30. 3 timmar långt med en massa olika utannonseringar. Kanske ett billigare ps3? Kanske kommer ps2 få något nytt? Vad kommer hända med PSN (playstation network)? Många tror att PSN kommer bli en betaltjänst som Xbox Live och jag är faktiskt en av dem som oxå tror det, men då får fan Sony se till att åka på innehållet, uppdatera oftare för att det ska va värt att betala för. En 50 lapp per månad skulle det ev. vara värt kanske? Vi får se ikväll :)

Anledningen att jag är så jävla trött idag är för att jag fick besök sent igår kväll av en polare, bara låg och snacka typ halva natten om allt och inget. Bara ventilerade en massa tankar och funderingar kring livet, kärlek och vad vet jag allt ? Det va trevligt och tröttsamt tillslut hehe. Samt drog filmen Crank 2 haha vilken skön rulle, Stackars Chelios. Orkar inte gå in så mycket på handlingen men snubben behöver ström för att få sitt hjärta slå... och ja... thats it :)




Nån snodde hans hjärta, don't mess with the Chelios :D

jada jada jada

Riktigt mega seg dag på jobbet idag tyvärr. Känner mig så oinspirerad och fantasilös, inget vidare roligt. Får försöka ta en joggingtur i eftermiddag och tömma alla tankar, det brukar vara riktigt skönt! Nu har jag gnällt tillräkligt och finns inget mer att säga :)

ps. Killzone 2 ikväll ds.

Projekt HomeMakeOver !

...Som sagt, bakis :) Men hur kunde det stoppa mig och farsan från att styra upp med målningen av mitt sovrum! Har målat typ 3 timmar och första gången är nu klar, ska måla om allting igen imorrn igen antagligen. Men inte jag, det målas om när jag är på jobbbet =) Smidigt och bra (försök lös den knäcken ni) hehe. Kommer även måla om i hallen och på toan, samt lägga nytt golv. Får bli nu i veckan.

Såhär ser det iaf ut just nu!

  

Kräftskiva och rajj rajj

En otaggad Johan åkte ut till Tjällmo lite utanför på landet för att rajj rajja lite, grilla och umgås med Dennis och lite andra vänner. Riktigt trevligt, super trevligt of course! Grogga lite fint på Vodka, åt gött kött och lekte jag har aldrig haha ! Fast det roligaste på hela kvällen måste ha varit... ja, när Jonas drack... !!!! Nått speciellt !!!!! Weird dood :D Trevlig dock hehe. Trevlig är oxå Dennis farsa Ove.. hehe det är en riktig krutgubbe det!

Idag på morgonen när jag vakna så gick jag ner och tog mig ett dopp, det va extremt välbehövd. VA inte direkt pigg, hade inte sovit så supergott men det gick.

Nu är jag bakis bara! :)

TGIF?? Kanske lite.

Trots att det är fredag så är jag inte riktigt lika glad idag.
Önskar mig själv ändo en bra helg!

New York is fucked up



Såg precis Cloverfield igen med Tammy, riktigt cool och nice gjord film! Synd att jag är och var så jävla trött bara. Nice oxå att cdon e så snabb me att skicka grejjerna man beställer :) Tänkte dra lite 100 höjdare och lägga mig i sängen.

Gonatt till mig själv.

Nice




Glada tider

Känner mig ganska nöjd med varddagen nu för tiden faktiskt, vet inte vad det är men känner mig som en ny människa. Igår var jag t.ex ute och joggade "hela" kanalbanken , det är 4 km och klarade det typ utan att stanna en ända gång, first time ever det kändes bra. Ska börja träna nästa onsdag så ska försöka bygga upp lite kondis :). Tänkte kolla efter jobbet om dem har lite tränings gears på Team Sportia annars blir det att beställa online.

Lägenheten är ju köpt nu oxå som sagt och jag hoppas jag och farsan kan åka och köpa målarfärg samt allt som behövs för att fina till den, kanske får jag ett samtal av han ikväll? kan väl hoppas :) Har iaf bestämt mig för att köra vitt (har en känsla av att jag redan skrivit detta hm).

Fick hem alla kläder jag beställt igår oxå (väntar iofs fortfarande på två st), jag är sjukt nöjd! Jag älskar verkligen Crooks & Castle, dem har verkligen världens bästa fit på sina kläder, sitter som gutet asså!! Perfekt! Caliroots rules!! Tänkte väl försöka hitta mig ett par nya jeans till hösten me, men byxor e inte lika roligt :).

Måste åka upp och hälsa på Christina i sin nya lägenhet sen oxå! Tror det kommer bli skit nice där, hon e typ världens bästa inredare :)

Blir visst mycket babbel här :)
Tjohej!

Bluray Manic!!

Va tvungen att beställa lite nya filmer till min bluray samling!
Its good shit :)

  

Lägenhets shit

Har fixar fram kosing till köp av min nuvarande bostad. 20.000 spänn får jag ge för den, känns väl rimligt antar jag. Kommer lägga nytt golv i hallen samt måla om mitt sovrum och toalett nu första etappen. Kommer förhoppningsvis bli superfint och bra. Blir en del att göra helt enkelt.

Även om jag nu kommer äga den så vet jag inte hur länge jag tänkt bo kvar, jag brukar inte trivas allt för länge på samma plats. Kanske kan hyra ut den även jag sen i andra hand som jag gör idag, vi får se =)

Peace and out !


Weekend!

Precis kommit hem eller precis och precis, men kom hem vid 16 tiden från en lååång weekend nere i Småland, Älmhult. Där man spenderat dagarna med sovmornar, sol, bad, mat, grillat, tvspel, massa snack och bara softa! Emelie dök även upp lite i fredags och så drog vi över till Halmstad, Tylösand igår! Hann precis dit innan regnet kom.. trodde vi, det såg skitmörkt och trist ut men det gled faktiskt förbi oss, och solen tittade ganska fort förbi! Det va massa soft after beach partys med live musik, öl och folk! Super nice iaf! Bra avslutning på en bra semester... 11 månader kvar till nästa :) Ouch! :/

   
  

:D

Vi funderar på att dra till havet och bada idag! Det är en perfekt dag, så varför inte? 7-8 mil kan man leva med.
shoho! Om bara Patrik kan släppa Killzone först :)

Nice Art !











Jävligt chill dag + lite nya kläder

Helt okej dag asså här nere i Småländska skogarna! Gick upp och joggade tidigt typ nån stund efter Patrik gått till jobbet, det va inget vidare skoj idag faktiskt - Fått sova på en sån där uppblåsbar madrass, haha helt sjukt ont i ryggen men har gått över nu. Tror jag tar soffan inatt faktiskt, om Basse kan släppa den :). Annars blev det lite lunch på stan i Älmhult sen gled runt och skulle köpa en tröja hade jag tänkt. Har tyvärr knappt haft med mig några vettiga kläder ner, blev så stressigt i onsdags. Hur som helst så hitta man inga kläder, skitsamma! Sen stack iaf Pat tillbaka till jobbet och jag och Basse satte oss några timmar på Ikea och fika - Riktigt soft! Sen blev det bad i Möckeln precis nån km utanför, minst 22-23 grader i vattnet... inte som vättern hemma direkt :)

Nu har jag precis svalt en hamburgare som vi grillade utanför och haft besök av Patriks granne, riktigt trevlig! Och blev tvungen att beställa två st nya T-Shirts! Som jag tycker e riktigt fina! Hoppas man hinner ha dem något innan sommaren e slut :) Ska visst va soligt till söndag nu iaf. Halleluja att jobbet börjar på måndag då :/


Augusti Sol

Shit det är helt sjukt varmt och skönt idag! Ah, man kanske kan få avnjuta dem sista semesterdagarna med lite solsken - Ja tack! Nu sitter jag iofs inne och skriver här istället hehe, men bara för jag håller på och packa väskan och plockar undan lite shit här hemma innan jag glider ner till Älmhult och Patrik, drar me mig Basse oxå! om 45 minutos...

Annars så körde jag joggingtur och dopp i Råssnäs även idag, helt sjukt nice ere iaf. Går bättre och bättre för varje gång man springer där nere känns bra och man känner sig piggare resten av dagen oxå!

Sommar och Sol !
100% Underbart !




Halleluuuja !

lugn kväll

Blidde en ganska soft dag tillslut med jogging och bad, lunch på stan med Robban , prova på det nya stället Gräddhyllan efter mycket velande som vanligt men det va nice, god husmanskost food! Blir fler gånger såklart =) . Lite glass i Varamon och sen bara chill med Pete hela kvällen fram till 01 nu, kom precis hem. Känner inte för att slänga mig i sängen direkt... Lyssnar lite på Live och tar det lugnt en stund istället...

Skön musik !

LIVE. Ett av mina favoritband!! Har tyvärr glömt av dem de senaste åren men har som tur är fått upp ögonen igen! Har en skiva med dem från 2001, helt otroligt bra och har lyssnat igenom den senaste plattan nu på Spotify dem senate dagarna "Songs from black mountain". Om man gillar lite skön lättsam rock så är detta ett band att kolla in :) Top 3 favoritbanden ever !


Tjapåreh !

Hej mister blogg :) det va ett tag sen vi hördes av nu! Jag ska försöka besöka dig mer nu haha. Ok! Tänkte bara berätta att jag har försökt börja bli en bättre människa, sundare. Har börjat dem två senaste dagarna med att dra och jogga och simma i råssnäs, så sjukt uppfriskande och nice att börja dagarna med det! Framförallt idag.. shit va gött det va, kom precis därifrån för 5 min sen. Ska verkligen försöka fortsätta med det även när jag börjar jobba, får se om jag orkar gå upp så tidigt som det krävs... :)

Sitter och väntar på att tvättmaskinerna ska bli klara, håller på att tvätta lite sängkläder, pallar inte sova i svettlukt längre hehe :) Sen blir det lunch på stan med Robban! Troligtvis drar jag ner till Älmhult och Patrik imorrn, tror att Andreas skulle hänga me. Kan nog bli en trevlig avslutning på en annars helt OK semester. Eftersom det inte har hänt så mycket på semestern så känns den ovanligt lång ! Inte fel alls !!

Måste väl även tillägga att det hänt massa tråkigheter mellan mig och min tjej.
Aldrig roligt! :/

RSS 2.0