Vintertid

Klockan har dragits tillbaka 1 timma nu! Wuhu! Man (iaf jag) är piggar på mornar nu av detta. Iofs är det mörkar på kvällen men, då ska det ju ändo va mörk och mysigt kanske? Ah, vi går mot vinter...

jag är en pirat



Jag gillar ju att bränna hemma, skulle behöva ett nytt sånt här paket! 199:-

Asshole

Dagen började med att jag blev utskälld av en kund , kallade mig skitstövel , "vad fan sitter du där som ett jävla telefonförsäljar svin, gå och byt jobb för fan, skaffa dig ett riktigt jobb bla bla , skit stövel".. jag vet inte vad han sa exakt :). Det roliga var att jag tänkte nästan samma sak på vägen till jobbet. Jag känner mig orolig inför hösten och vintern. Sen kommer det några bra dagar då man drar in några sköna tusen lappar då är allt bortglömd igen så går det så, som en cirkel.. god eller ond vet jag inte?

Kläderna väller in

Vad händer när två människor bor ihop och båda tycker om att handla kläder? Jo, till slut vet man inte vart man ska göra av alla kläder. Så idag var jag och inhandlade en ny garderob. Välbehövligt!!

Verkar bli fint. Eh inte klar med den än (eget bygge från Ikea).


Gangzta..

Har tänkt på det ett tag och idag blev det gjort, inhandlade ett eget exemplaren av det mycket förväntansfulla och kritikerrosade Saints Row.. ja jo, Kritikerrosade förresten :) vissa älskar det, andra inte. Det är väl uppbyggt som en "parodi" på GTA spelen ungefär eller ja, eller mer som en fortsättningen på GTA San Andreas men med en gnutta mer humor. Jag tror det kommer passa mig bra iaf! Ska slänga mig i soffan nu...




Here we go

Glömda bilder från en motala helg

Nej nu tycker jag vi slänger in lite party bilder från förra helgen när jag och stina va nere och hälsa på i metropolen Motala. På fredagen festade vi på Club Exposed och på lördagen lite hos Dennis (grattis på 25 års dagen) och hos Erik, var även tänkt me Harrys men hamnade på en drägg fest men ja.. Tack även till Christina som stod ut med oss.






fre - sön 10 - 12e

Stolt




 The Final is set ... and the winner is Christina... minus 8 kg, det är bara att lyfta på hatten och applådera!! Mycket bra jobbet, detta på 8 veckor. Vad blir det, 1 kg i veckan..

Du är jättefin gumman! Är det verkligen du eller en hägring jag ser? Eller kanske en ängel som ler...

Liten bambi, tuff och hård




Jag tänkte bara säga att jag e jävligt ful :) Eller kanske ska jag säga "outfit of the day" förra helgen. Rolig party weekend last weekend in Motala Oktober the year 2008

Snålhet bland Svenska företag

Telia kunder är den absolut snålaste kunder som man kan sälja till. Kan det bero på att man näst intill går i konkurs när man använder ett Telia abonnemang? Perhapps!

Trött

Klockan står på 07.58 , 2 minuter kvar.
Varit vaken sen 06.20. Börjar bli trött på det här pendlandet :)

Trött.

Börjar om på nytt

Då va det dags för en ny månad igen , dags att jobba upp en ny lön. Alltid lite jobbigt att börja om. Är hyffsat nöjd me September. Har haft lite magproblem idag , men mår bättre nu, kanske va lite oro över ny månad hehe vettifan. Konstigt att man inte efter 4, snart 5 år vant sig.. hm märkligt märkligt.

Lill lördag annars, blir väl en lugn hemma kväll. Ladda ner Wipeout HD, bränna lite filmer, trycka i sig nått gott sen tillbaka till sängen och dra på lite DVD där Prison Break nått slutet av säsong 2 för våran del. Det är helt sanslöst så bra den serie e. Läste en intervju med Wentworth Miller som spelar huvudrollen som antydde att dem va i mitten av slutet nu så bör väl hamna på max 5 säsonger, tror det är lagom faktiskt :) Nån gång måste väl jakten ta slut :D

Nej ush, 1 timme kvar. Ska sitta och leta lite kunder.
chopp chopp !

RSS 2.0