Antar att man är vad man äter?

Quinoa , kykling och riskakor, vatten till lunch - jakten mot ett hälsosammare liv har just börjat !

Are you ready?
Now it starts...

Födelsedagstider

ah vi blir bara äldre och äldre, jag har redan 30 års kris men som tur är har jag 5 ÅR kvar till dess, lr närmaste bestämt 4 om man vill se det så :). Idag fyller mina äldsta polare Patrik och Robert 28 bast varddera, stort grattis till dem två pensinärerna !  Samt imorrn fyller min älskade Christina 23 år , självklart stort grattis till henne. Får ta och fira henne redan idag och inte i helgen som det va bestämt eftersom jag drar till Göteborg på fredag och vidare till tyskland så jag antar... grattis till mig med :)

Den där Blues

Vart har min svenska favoritrappare blues tagit vägen egentligen? Sist han släppte någon platta va senaste 2002, det e sjukt längesedan. Så jag bestämde mig för att leta fram min favoritlåt me han, ah... det e skön svensk rap när den e som bäst :)

http://bubblare.se/movie/blues_ft_jessica_folcker_300_dar

Quote -
Se de e sommar, man tar det lugnt, kroppen e helt seg, så slappna av, varna ner
takten på dina steg, man mår bra, njuter vill bara flyta bort, e ett med naturen
se allting e soft, säg vad du vill, men de för dom stunderna jag lever, harmoni,
kvinnor, mat vackert väder, så om du vill så tar vi en rundtur genom Sveriges
städer, se från till Pite till Malmö vet alla vad som gäller, REF




FFS!!!

Bah jag känner mig så rastlös, tankspridd och omotiverad.
For fuck sake ! Snart är det lunch, mat brukar kunna göra mig på bättre humör.

En varmare tid...

Jag måste erkänna att jag e riktigt orolig över klimtatförändringar i världen, Sverige. Vi människor har verkligen noll koll på vädret, klimatet, vad som helst kan hända känns det som om man liksom inte ändrar sitt sätt att leva. Det som suger är att bara för att vi i lilla Sverige skulle sluta köra bil t,ex, om vi sluta använda el, om vi sluta göra ditt och datt skulle det ändo inte bli nån förbättrning - Det är dem stora bjässarna i öst Kina, Indian och feting USA som måste ändra sitt sätt att leva radikalt... ! Klart att vi i Europa kan gå i frammarch o visa vägen , det gör vi väl oxå, bara att se på vårat skyhöga bensinpris - Hatar förresten att priset på bränsle e så dyrt men e väl ända sättet ? Få folk köpa billigare bilar. Nej fan jag e orolig verkligen. Tycker somrarna e så jäkla kalla och vintrarna allt för varma och utan snö , det regnar för mycket , det haglar på sommaren etc. Troligtvis kommer jag kanske inte se så superstor skillnad i mina levnadsår , men nästa generation lär kanske få det tufft?

Anledningen till att jag just skriver detta idag är pga av en artikel jag läste igår i en tjej tidning faktiskt som va intressant. Har kännt till problemet tidigare, men man blir alltid lika berörd så fort man läser något nytt.




Vita jular är ett minne blott om 10 år

Need for speed, Need for cash

Ah, jag e på shoppinghumör.. förbannat, håll nu i kosingarna, håll hååårt! Tur att kreditkortet e spärrat pga av stöld i somras, har inte orkat beställa nytt kort utan betalar av det istället sen slutar jag med sånt :). Det ända jag skulle kunna tänka mig lägga en slant på är en ny Audi S5a ... :) Men då behöver man nog spara några år.. hah, skulle iaf va skoj att dra iväg och provköra nån dag. Måste bara slänga in några fina bilder...





  


- vann ju på lotto igen, dock denna gång bara 56 kr
Bara 529.000 kr till... tur man fyller år snart

ring of death !!

Nu har min Xbox 360 Elite gått och fått ring of death, en blinkande härlig röd ring. Jag tror nog alla xbox ägare nån gång förr eller senare kommer få uppleva detta :) Trodde dock att bytet till Elite skulle göra chansen mindre eftersom Micorsoft hade fixat alla små fel i tidigare modeller. Nåja, bara lämna in skiten antar jag? Har mailat xbox.com/se - får se vad dem säger!







DAMN !!


24 grader

Solen skiner ute , ah , några moln här och där - men verkar bli en soft dag allt! Tänkte sätta mig i bilen och glida in till Södertälje. Idag e jag ensam ett tag till för Christina jobbar idag!!!!.. hm. Inget skoj på en lördag, men vad ska man göra. Ska iaf få åka in och bli klippt, trimmad och fin. Dags att åka strax då...

Arn - Riket vid vägens slut



Var på Sverige premiären igår av filmen Arn Riket vid vägens slut. Den andra och sista filmen i Arn sagan. Handlar om Arn , en ung gosse som växer upp till en riddare och ska rädda Sverige :), massa kärlek, dramatik, släkt fejder, fältslag och svensk historia. Den första filmen tyckte jag verkligen om , faktiskt bättre än film nummer två. Tycker att andra filmen va riktigt bra, snyggt gjord och intressant, klart man blir berörd och vill veta vad som händer hela tiden :) Men den e bara 2 timmar lång drygt och finns så jäkla mycket som skall berättas hela tiden om historien, blir lite rörigt ibland tycker jag. Om jag förstått rätt så är Arn böckerna tre st och filmerna nedbantade till två, så förstår att det kanske e svårt att trycka ner allt på två filmer.  Men ah, till det postiva så som sagt riktigt spännande , skit snyggt för att va en svensk film, stämingsfullt :D Skulle varit ännu coolare om dem gjort en trilogi , fast det blev väl för dyrt. 

Betyg: 3,5 av 5




filmrecension - Date Movie





Ja vad ska man säga om den här kalkongrullen egentligen? Skall väl vara en parodi på en massa kända och okända filmer dem senaste åren och ihop satt till en långkomedi med som sagt olika inslag från olika filmer. Den röda tråden dock är att en fet ung tjej finner inte kärleken (Som vanligt i filmer) och blir pimpad av "pimp my ride" gänget till en sexig smal tjej och alla får upp ögonen för henne helt plötsligt. Jada Jada Jada , finner sig en karl och gifter sig.. :)

Nej men ritkigt usel. Det ända positiva är att jag endast gav 9 kr för skiten och fick då oxå filmen "My ex superhero" som va betydligt bättre, men det är en helt annan historia :)

Betyg; 1 av 5

Money

Idag gick jag och vann 210 kr
:)

The return of a girlfriend

Idag kommer Christina Riipi hem , det är min sambo , själsfrände och darling. Jag hoppas hon haft sig en underbar vecka nere i solen och inte shoppat ihjäl sig ehmm, vilket jag iofs redan vet har hänt hehe :)  Välkommen hem gumman , du har varit saknat.





- Det är omöjligt att vara sötare än såhär !

GETING INVASION!!

Tänkte jag skulle ta den här dagen i akt och städa lite och eftersom det är varmt så vill man ju gärna ha fönstrena öppna, men istället då för att göra det man ska får man springa och JAGA massa getingar istället :). Jag är inte direkt förtjust i dem små liven så ser jag nån så dödar jag den direkt så slipper jag gå och tänka på det mer. Har räknat lite på det , men jag har säkert dödat mellan 10-12 st bara på 4 timmar under den tiden jag städat och fler ler det bli, nu har jag dock stängt dem flesta fönstren och svettas pga av värme ist för jakt :D. Tänkte att Ok, om jag öppnar toalett fönstret iaf där kommer det aldrig in nån så får jag in lite luft - men ICKE , så fort jag öppna kom det in 2 st :) . Dem har span på mig, dem vet vad jag gör, attacker så fort dem får chansen, in ska dem bara. Fan vad humoristiskt.. !!! 

Nåja. Nu har jag städat klart, tänkte duscha och åka och äta lunch.


Äntligen Fredag...

Verkligen, äntligen fredag! Det har varit en ganska driftig vecka ändo på jobbet, funkat bra även efter semestern att komma tillbaka vilket e skönt. Klart man saknar att vara ledig men helt okej att jobba, hade dock önskat att man kunde sänka arbetsdagen till 6 timmar istället :)

- OS , går för fort !
Tycker alla grenar går för fort, det växlar för mycket mellan sändningar och det e sport dygnet runt, kan dem inte vila några timmar per dygn åtminstone så man hinner med att se skiten. Nej jag kollar inte längre på OS, blir helt svettig av all frustration ;)


- Arn, Riket vid vägens slut
Fredag den 22a Aug är det Sverige premiär för nya Arn filmen som jag självklart ser fram emot. Den första filmen tycker jag verkligen överaskade mig positivt, hade inte direkt några höga förväntningar på en "svensk gladiator" typ.. men grymt bra och den nya filmen har fått bra kritik i media :) Det bådar gott!


 

- TV4 Sport, Sveriges bästa TV kanal !
Tack TV4 Sport att ni visar 1 tmme UFC unleased varje kväll samt live från varje gala, det e godis för själen.


- Innesittar kvällar utan sol :)
Det ända positiva med att sommaren börjar gå mot sitt slut är att tvspels säsongen drar igång på allvar till hösten och alla stora spelsläpp kommer. Mysa hemma framför tvn! Tror det kommer bli en grymt trevlig spel/film höst.. så jag hoppas på regn och rusk :) Street Fighter 4 (hoppas) , Gears of War 2 , Little Big Planet, Tekken 6 (kommer i höst?) , Bionic Command , Dead Space samt blu-ray släpp av The Dark Knight. Ser hur som helst ljust ut :P


- Världens bästa!!!!
När en stor känd hemmabio tidning/Site fick frågan vad dem använder för blu-ray refferens när dem recenserar nya
blu-ray filmer så blev svaret Playstation 3 och på frågan vilken bluray spelare som e bäst av dem nya spelarna på 20.000 kr nivån jämnfört med Ps3 blev svaret... ja , gissa? Playstation 3!!! Fortfarande världens bästa blu-ray spelare, imponerande!!




- Fortfarande bäst, om än lite bökig att få den funka på alla skärmar :)


Free Entertainment !

Men så trevligt. Läste just ett mail där jag blivit bjuden på gratis bio här ett stenkast ifrån på den nya svenska filmen "Patrik 1.5". Verkar ju soft, bjuds på korv med bröd dessutom, spännande :)

Filmen verkar riktigt skön. Handlar om ett homo par som adopterar en unge, men dem får fel och visar sig att ungen e homo-fob med kriminellt förflutet :) Kan ju bara bli skoj !


3e September va dagen!





Waaaaaaahh!!


UFC 87 , årets bästa gala enligt mig!

UFC 87: Seek and Destroy gick i lördagsnatt. Ännu en riktigt bra UFC-gala. Visst avgjordes lite väl många matcher med wrestling-övertag och ground & pound, men överlag var 87:an proppat av kvalitetssmisk.

Bästa matchen var GSP (George St:Pierre) mot Jon Fitch, ett benhårt femronders-krig där Fitch visserligen förlorade, men krigade som en hel armé och helt enkelt vägrade knockas trots en del riktigt rena (och hårda) direktträffar. Om någon kommer att kunna ta bältet från GSP nu så är det väl (förmodligen enbart) BJ Penn. Den matchen blir också av, vet vi nu, och det ser jag såklart väldigt mycket fram emot.


WWE-grisen Lesnar dominerade Herring, klart imponerade. Bra var även Kenny Florian som plockade isär en frustrerad Huerta. Florian var snabbare, starkare och hade bättre stand-up. Han slogs en smartare fight och cirklade väldigt fint.





Överlägsen vinst av GSP mot Fitch, galans kanske bästa match?

R.I.P Bernie Mac, Heath Ledger





,
Märkligt, Bernie Mac gick och dog för nån dag sen i lunginflamation tror jag det va. Kommer sakna killen, as rolig, varit me hur många sköna filmer som helst. Samt här i våras gick Heath Ledger och dog me, iofs i en överdos knark. Fan, vad pysslar dem me borta i Hollywood egentligen - Dem får ta bättre hand om sig!

Ps. The Dark Knight, Joker, Heath Ledger årets bästa film och årets bästa skådespelar insatts!!! RIP !!

Sunny Beach bilderna!!

Sådär, nu har jag äntligen fått alla bilder från Bulgarien, Sunny Beach resan. Bilderna blev sjukt bra, det ser skönare ut än vad jag ville minnas hehe. 1 vecka 99% bara sol, värme och starten av semestern, 5 veckor sedan nu... när man stod där på Arlanda och skulle flyga ner, nu när semestern e slut så längtar man nästan tillbaka. Nu är gumman min i Cypern och får sitt goda istället, det förtjänar hon!

Just det, det va Jag, Mattias och Jimmy som åkte, tre gringos.
Tror bilderna talar för sig själv - Sunny Biaatch...








Fixa och trixa

Den här semestern har väl kanske ja, inte bara bestått av sköna, avkopplande stunder. I Bulgarien fick jag plånboken stulen me pengar, kontokort etc men det löste sig dock bra, det kostade väl 300-400 totalt att få den stulen men ja. Samt krockade me bilen nån vecka efter i Motala :) herregud, trodde jag skulle åkt på minst 15.000-20.000 kr att fixa skiten, det hade det nog iofs kostat oxå om det blivit fixat hos en citroen verkstad, men Stinas farsa e skit händig så hjälpte mig me allt.. jag fick köpa delarna själv så knåpa han ihop det =). Det e inte 100% färdigt än, men bilen e körduglig fast behöver egentligen byta motorhuven samt stötfångaren och helst AC´n sen oxå... men får bli i framtiden det!!




- Motorhuven e inte riktigt så som den skall vara, men höger lyset e iaf fixat numera och stötfångaren hänger inte och dinglar. Alla märken som kom från den lilla krocken har jag dessutom målat över me lite svart plast-spray-färg.





-  Hela högersidan hängde egentligen i marken och lyset va snett och allt såg allmänt skadat ut, men nu ser det riktigt hyffsat ut. Syns väl lite att det e mattare färg det jag sprayat, fast det håller :)





- Kände även för att "pimpa" skrället lite me, slängde på en ram för reg skylten i aluminium som jag tycker blev riktigt snyggt!





- Samt en het bild på mig :D


are you lonesome tooonight..

Nu har Stina åkt, jag sitter ensam i en säng och kollar på OS, lyssnar på radio och försöker hitta på något skoj att göra på datorn. Det kommer bli en ensam vecka, men på måndag börjar dock jobbet igen jippie! :/ . Har börjat 2 st nya snubbar ska bli intressant att se vad dem hittat på för nytt folk denna gång.

Happ. Semester e slut. Work here I come.
Ensamhet here I come

Sweet semester

Ok, nu börjar semester dra ihop sig mot sitt slut. Har spenderat som tidigare läst 1 vecka i Bulgarien, sen drog jag till Motala 1 vecka samt chillat hemma sen dess.. Varit sjukt bra väder förrutom nu i några dagar me lite regn. Riktigt nöjd me min semester annars, as skönt förrutom jävla massa migrän hela tiden.. jag tål uppenbarligen inte solsken :). Sen förr förra helgen va jag och christina älskling nere i Helsingborg för att hälsa på hennes kusiner. Det va festival och tripp till Danmark. Massa folk, massa solsken och halvdan kommersiell radio musik, men Arash va grym på scen :)

Återkommer inom kort me bilder från Bulgarien, men till dess får det räcka me Helsingborgs pix etc.
På återseende :)

Jag och stina på båten över till Danmark :) Tog typ 10 min kanske.Det va blåsigt på båten :)nya brillorna!Frank and lille Wiliam!
Babe + Svärmor !Happy face


Har 1 vecka kvar, får se om man kan fota fler spännande kort till dess :D
Min kära åker till Cypern på lördag så det kommer bli ensamt och tråkigt.

RSS 2.0