1,5 kg fetare
Det blev grillad mat till midsommar, och en nubbe eller två? minns inte.

X-)

Köpsuget är tillbaka, förbannade sommar-rea... !!!

Köpte lite sköna grejjer här i veckan som jag redan hämtat ut, provat och klämt på. Riktigt fint blev det, finns ju bilder i en tidigare blogg här nedan :) Men kändes bra. "Tyvärr" så har man ju fått nyhetsbrev om att dem utökat rean så måste fan beställa lite till :) Fick lön idag så go for it !!

Smakprov!

ps. allt e beställt och betalt redan, so there is nooo turning back ds.

En apa som liknar dig...

Har förresten , ja inte hela dagen men nästan försökt få tag på gammal låt jag fått på hjärnan. Olle Ljungström - En apa som liknar dig. Herregud, jag fattar inte hur jag ska hitta den, ska man verkligen behöva köpa skivan? Låten e väl från 2000-2001 så skivan e inga problem att hitta. Jaja , jag letar vidare när jag kommer hem...

Jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej.
Jag är apan som liknar dig.
Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.
Jag är apan som liknar dig.
- Olle Ljungström

Rysare!!
Sverige - Ryssland,
fy fan vilken rysare det kommer bli. Det suger lite att hela Sverige verkar stå och falla med Zlatan "Ibra". Men han spelar iaf från start så DÅ måste vi väl vinna, lr? Nåja, kommer iaf njuta av varje sekund, vara närvös och bita på naglarna. Detta kommer bli den sista match i detta EM som Sverige har chans att vinna.
- I Kvarten väntar Holland , därmed Hej Då Sverige!!

3-1 till Sverige ikväll !

Gillar att äta.

Jahopp, då var jag på jobbet idag då. Va några dagar sedan sist, det e ok. Idag har faktiskt varit en bra dag får jag säga. Fick ocå besked om att Andrea + Sofia kommer sluta, samt Maria. Alltså alla tjejer slutar på jobbet och går vidare till annat, jag blir ny här.. all alone fr.o.m måndag :) Det känns väl sådär. Man får bita ihop?

Svinhungrig just nu , idag blir stuvade makaroner me köttbullar till lunch som min kära Sambo Christina så snällt lagade igår. Jag älskar att ta me matlåda till jobbet, så trevligt, så billigt, så gott... :) Har inget emot Findus/Felix onyttiga snabb-mats-låder heller men.

Hopp, ok. Då blir det lite fika sen i eftermiddag för att "fira-sörja" att alla slutar, Andrea drar redan idag så. Lite vemodigt och sorligt, men ändo helt okej.Smaskens!


Niko Bellic , min bästa vän
Världens iskallaste gangster , Tony Montana gå och lägg dig...
Niko Bellic regerar!

Förbannad

Våran Sharp LCD Full HD har varit på reperation i 4 veckor för att den just precis inte klarar av att visa full HD, utan ja, blir störningar. Nåja, fick hem den igår igen och pluggade in PS3 , höjde upplöstningen till 1080p (full HD) men fan det va fortfarande störningar.  4 weeks utan TV helt i onödan. Dem får fan fixa den igen mot ersättning denna gång tycker jag.

Vill därför rikta ett varnades finger mot Media Markt , handla inte dyra saker där som TV, Datorer etc etc. Dem e för stora, skiter i sina kunder och har usel service. Det ända jag kan tänka mig handla där e i fortsättningen e väl spel, filmer kanske.

Fy på er Media Markt !

Shoppingspree!

Nej det var på tiden men nu har jag investerat i lite nya kläder, känns soft, känns bra :)
Brukar göra så att jag köper mycket på en gång istället för att små shoppa lite då och då, så nu blev det en del. Vissa gejjer på rea, vissa grejjer på ord. pris. Skitsamma, jag e värd lite nytt :) Egentligen inte, för har fan inte råd, men man får ta sig. Fin till sommar ska man förhoppningsvis bli iaf! Sen tänkte jag dra in till Skopunkten och hitta ett par nice shoes för 199 kr..

Slänger in några pix på dem nya inköpen.


Världens mest hatade yrke!

Nej fy fan. Jag har jobbat som telefonförsäljare i 4 år, har aldrig kännt mig som en säljare direkt utan mer som kundtjänst. Men branchen blir tuffare, människor blir mer och mer trötta på våran yrkeskår och jag kan förstå dem, folk har inte förståelse alls och ingen tid att samtal. Jag orkar inte med det här yrket längre, allt går upp och ner men nu får det vara nog. Kommer troligtvis inte jobba kvar innan året är slut iaf, så mycket vet jag!!!

Dock är framtiden oklar vad nästa jobb kommer bestå av, men dörren är öppen och jag tar det lugnt, dagen får bli som den bli.


En hatad yrkeskår

RSS 2.0