Ut i pisten igen

image48- Det ska bli jävligt gott! 1 veckans avkoppling och njutning!
- 2,5 sega arbetsdagar kvar, sen jävlar.

En bra start på 2008

Yo blogg ! Första dagarna av Januari har varit sjukt bra iaf när det handlar om jobbet och att saker och ting ska flytta på fint här. Riktigt bra, över förväntan så det känns stabilt som fan! Hade lite kick off i lördags med jobbet så man blir ju peppad att göra bra jobb. Vi hade lite prisutdelningar till 2007 års bästa säljare där datorer, telefoner, GSP, Ipods, guldpennor delades ut... Tyvärr vann jag inget pga av ett uselt år försäljningsmässigt 2007 för mig, av förklarliga själ. Men 2008 ska bli andra bullar, då kommer jag toppa listorna, knäcka mina kollegor och vinna feting grejjer vid nästa kick off .. hehe, nej vars :) Men jag ser fram emot ett bra år iaf !  Annars så åt vi gott, hade lite reslutat och gick ut på Cafe Opera och orade oss... sjukt trevligt och går man ut i Stockholm igen har man nu funnit ett vettigt ställe att roa sig på :) Inte så mycket bratz som jag förväntat mig.

Nu till helgen ser jag bara fram emot att koppla av, kolla på Lets Dance och mysa med Stina, kanske gå ut och äta något gott saknar att gå på restaurang fan :) Plankstek kanske? mumma!

Peace !

Världens dyraste julklapp ?

Nu är julen slut och jag fick faktiskt precis som jag ville en ny parfym, Sean John. Riktigt god, ska börja använda den snart vill inte slösa på den så tar det lite chill. Fast dem rika och berömda har en annan doft att sniffa på dessa tider, om dem lyckades få den i julklapp that is... finns endast 10 st exemplar i världen...  Clive Christian Nr 1.  Bestyckat med en äkta diamant och vid påfyllning skickar man bara in flaskan till London så ordnar dem det, vill inte tänka på va påfyllningen kostar ... men antagligen billigare än att köpa en helt ny :Dimage47


Pris? 1.4 Miljoner !

RSS 2.0