Aaarruuba !

Yeah jag erkänner idag är jag på riktigt bra humör, haft en riktigt bra dag försäljningsmässigt och slagit mitt gamla rekord denna vecka, solen har skinigt, pengar rullar in och nu är det helg. Längtar som fan efter värmen nu, trött på kyla och vinterjackor.

Trevlig helg, vi kör på det!image53


Nära där

Idag hände en liten incident på tåget på väg till jobbet, jag har som sagt tidigare nämnt att jag inte gillar att betala SJ mina pengar för att dem jämnt ska strula med tågen etc, dem har för dålig service helt enkelt hehe :) Men nåväl, idag var jag sjukt nära på att åka dit... , fick en diskussion med en konduktör som jag lyckades slingra mig ur, så sparade 800 kr.. *pusstar ut* Det va en ja, närvös upplevelse haha. I fortsättningen kör jag med månadskort fan!

Förresten så vill jag gratulerar min älskling Christina till hennes nya jobb som börjar på måndag, ny salong, nya medarbetare, ny tid och ny strid :) Good luck darling !! All lycka vare me dig :)

boom boom boom

image52

Nu kööör vi dääääh !
Behöver inte fundera längre, nu kör vi på det!

27e Feb 2008

Så jävla seg dag och man har ändo är det 2 timmar kvar. Jag står inte uuut,, jaja , det blir lite pengar iaf. Den ända ljuspunkt på dagen så långt va en god paj-lunch.

Nu har man rast , chilla lite, dricka lite, ben sträckaren.
Onsdagar suger.

Damn that train

SJ fuckade upp tågen idag, dem 2 första gången va inställda så fick stå och vänta 1 timme extra. Stack hem och myste lite istället! Det va chill. Nåja, nu är jag iaf på jobbet och hoppas SJ sköter sig till nästa gång. Som straff för det så tänker jag inte betala när jag åker tåg i fortsättning , wahahahaa... !

Mini svarta pantern

Min nya bil, eller kanske nygamla? Nåja jag va förra veckan och inhandlade en extra bil till våran lilla familj. Kanske onödigt, men roligt. Tycker den går riktigt bra förrutom något svag motor 75 HK, men det funkar. Fick dock städa ut hela bilen in och utvändigt efter den förra ägaren, fast det va lugnt, lyckades pruta ner den 17.000..

Funderar på att slänga in lite vassare ljudsystem, högtalare med ny stereo. Finns lite vinter rea för sånt nu, får se kanske avvaktar ett tag.Citron C2 VTR 1,4 


image51

Det vita pulvret gör mig hög

Alltså resan till Idre va fantastiskt, det va ett tag sedan nu. Fast jag har inte glömt hur underbart det är där uppe i Fjällen, bara få koppla av, njuta, äta gott och köra hårt i backen. Blev några vurpor i år faktiskt, mer än vanligt, kände att jag ville pressa mig extra hårt haha, nej men det va lugnt fast det är skoj när det går fort. Har även bestämt mig för att köpa in ordentlig utrustning nu inför nästa resa. Orkar inte hyra utrustning jämnt, pjäxorna brukar då inte passa utmärkt och skidorna ofta lite slitna.

Har därför köpt ett par grymma skidor, självklart halva priset nu när säsongen börjar ta "slut" samt ett par riktigt trevliga pjäxor! Dem sitter som gjutet och jag kan knappt bärga mig för att åka upp igen!! DAMN..Fisher Red Heat
image49

Salomon X-Wave 9

image50


Jag älskar verkligen att åka skidor, det är en grym frihetskänsla. Så därför måste jag bara få komma upp igen. Det jobbiga är att min polare har en stuga i Sälen, Tandådalen och dem ska dit nu i helgen. O jag hade tänkt glida me, men hade då behövt 2 extra lediga dagar - Som e helt omöjligt att få på jobbet just nu, fucking omöjligt.. om jag inte vill offra karriären framför skidåkning vilket jag inte känner för.

Fuck. Men säsongen e öppen fram till April så kommer fler chanser till en weekend. Måste bara, jag ska, jag måste!

RSS 2.0