En pimpad liten djävel
Nya Volvo C30 R-Design! Sjukt snygg, dem har gjort en hel del synbara förrändringar sen den förra designen. Helt klart HA-BEGÄR på denna! Med en T5 motor och sportstolar så ser det ut att bli en rolig sommar nästa år :P. Lol. Ska inte köpa såklart. Vet inte hur många bil intresserade som änns läser min blogg, men man får nog punga ut 300.000 om man ska ha allt roliga :D Undrar om dem skall börja sälja den snart? Skulle tippa om till efter vintern.

Live

Jag satt här på jobbet idag och funderade på att jag hemskt gärna skulle vilja gå på nån musik konsert i höst och gled in på ticnet.se. Självklart finns det 1000 tals live konserter att gå på, men lyckades hitta två små guldkorn. Promoe i Lkpg i Oktober och Laleh i Norrköping i November. Två riktigt bra artister som jag alltid tyckt väldigt mycket om. Jag ska inte överdriva för mycket nu, men skulle nästan säga att Promoe nästan har format mig lite.. till den jag blev efter hans skiva 2004, jag älskade den, jag älskade hans stil och hans texter. These Walls don't lie som e en av världens bästa låter EVER fick mig t.ex att börja köpa street ware kläder online... Och hade jag inte gjort det så vet man aldrig vad som hänt hehe :P Har iaf alltid velat se honom och nu får jag chansen, biljetterna släpps på fredag och kostar endast 250 kr. LÄTT att jag ska dit !!!
- Promoe
- Laleh

Det e gött ere!!

Vad är det som e gött? Eh, egentligen inget speciellt förrutom att Solen skiner och det gjorde mig helt plötsligt lite glad, DET och att magen e full med lite lunch.

Nu kör vi!

...OCH...Poker Vinnaren ÄR!

Eftersom jag var så King på pokern så vann jag en dator (jag och två andra). Det va trevligt :) Kan jag ha i soffan när jag e för slapp för att sitta här ju hehe.

en Asus 904 HD iaf. Ingen värsting maskin, men fin fin ändo!


Kickoffen 2009

Yepp! Då va det dags för lite kickoff även i år då, 2009 inför hösten. Massa snack om Telia, hur duktiga vi är, nästa säljtävling som blir en Private Jet resa ner till Rom och se derbyt Roma - Lazio i December. Ska väl kunna gå att fixa den tävligen kanske? Med lite fokus så är ingen omöjligt :)

Sen drog vi lite poker turnering oxå, vi hade gjort om konferansrummet till ett litet mini Casino med pokerbord, drinkar, öl och black jack och storbilds skärmar på Sverige - Ungern matchen! Skit trevligt va det iaf, suuuperb. Alla verkade skit glada och nöjda. I år va vi typ rekord många oxå kändes det som, oxå nice bara på Motala kontoret vi e så få =/.

Sen efter allt poker spelade och öl hävande så tog vi en limo till Cafe Opera där vi tydligen hade fått nått v.i.p pass. Packat med folk, hyffad musik, svin dyrt i baren och allt för mycket bratz och tråkiga människor. Tur vi va ett gäng som kunde underhålla oss själva :)

Slänger upp lite random bilder !


Sol

Solen skiner damnit! Ska man ta sig sitt sista dopp i vättern innan hösten är här på allvar? Kanske blir september en rekordvarm månad? hmm, men vågar nog inte chansa. Nope drar direkt hem efter jobbet och skridar om till lite mer casual kläder och beger mig till plajjan :)


KickOff

Appropå Kickoff! Drar som sagt till Stockholm på lördag, träffa alla kollegor från alla kontor vi har, ska bli riktigt trevligt såklart. Bo på lyxigt hotell och äta gott, all inclusive eller nått? Vad vet jag =) Spelar ingen roll. Skönt att komma ifrån Motala lite oxå. Har fått lite hintar om vad vi ska hitta på mer än konferans och det verkar bli... jäävligt fett =)


not happy

Känner inte att jag vill vara här på jobbet idag, är inte alls i form att ringa runt och vara trevlig mot folk. Varför har man kännt sig så nere dem senaste dagarna? haha har bara kännt mig som en arg och bitter man, känns jävligt onödigt har ingen anledning att vara det. Kanske är så att det är den här lilla skethålan som gjort mig såhär :) Aja alla har väl sina perioder.Men på lördag ere ju Kick Off i Stockholm, kanske kan bli nice ?

RSS 2.0